3 tips til smukke tænder

22 august 2021
Steffen Hansen

De fleste mennesker vil gerne have et flot smil, og derfor går mange meget op i, hvordan de kan holde dem flotte og hvide. Her i indlægget giver vi 3 tips, som kan hjælpe dig med at holde dine tænder smukke.

Børst tænder godt

De fleste tandlæger anbefaler, at man bruger mindst 2 minutter hver gang man børster sine tænder. Derudover anbefaler de, at man børster dem som minimum 2 gange om dagen, en gang om morgenen, og en gang om aftenen. Ved at børste dem ofte undgår man huller, og derfor chancen for at skulle have et tandimplantat.

Undgå kaffe og smøger

Mange mennesker drikker rigtig meget kaffe hver dag, og de supplerer måske endda op med en cigaret eller 20 i løbet af en dag. Kaffe og cigaretter har desværre den irriterende bivirkning, at de kan give gule tænder. Derfor anbefaler vi, at du stopper med at ryge, og skruer dit kaffeindtag så langt ned som muligt. Ved at gøre dette, så bør du kunne holde dine tænder mindre gule, og derved bibeholde et flot og hvidt smil i mange år endnu.

Brug tandtråd

Tandtråd er endnu et af de fantastiske råd man får fra en tandlæge. Med tandtråd kan man fjerne skidt og bakterier, som sidder nede mellem tænderne. Man bruger oftest tandtråd, hvis man har tænder som sidder tæt sammen, og derved har områder, som du ikke kan rense med din tandbørste. Hvis det ikke står så slemt til hos dig, så kan det være en idé blot at bruge tandtråd 1 til 2 gange i ugen.

 

Med ovenstående 3 tips, så er du godt på vej til et flot sæt hvide tænder, som holder hele dit liv. Ikke nok med at give dig et smukt smil, så gør det også din pengepung glad over tiden, da du ikke skal bruge de samme beløber på tandlægen.

Flere Nyheder