Få bygget en ekstra træterrasse

07 maj 2020
Lotte Hindsberg

Der findes få ting om sommeren end at sidde på sin terrasse i solen, sammen med sin familie og gode venner om eftermiddagen eller i weekenden. De få solskinsdage der er i løbet af sommeren.

Det er også derfor de er så værdsatte. Desværre står solen ikke stille og flytter sig i løbet af dagen så hvis man gerne vil kunne sidde i solen hele dagen er det nødvendigt at have mere end en terrasse.

Hvis man vil søge inspiration og se flere former for træterrasser, kan man med fordel både søge på internettet eller spørge sin tømrer om han har nogle gode ideer. Det kan være at terrassen måske skal være et helt andet sted i haven i en krog, hvor der er sol, samt ro og fred på en hel anden måde, end oppe ved huset. Måske kan den med fordel være overdækket og med sidder, så i kan sidde der, selvom vejret ikke er helt perfekt. 

Husk at indhente flere tilbud

Med mindre at du selv har planer om at bygge din egen træterrasse, bør du indhente flere tilbud hos forskellige tømrer. Den tid du bruger på at finde den rigtige er tiden og besværet værd. Ikke alene sikre du dig, at du ikke har været så uheldig, at du har fået fat i den dyreste i området, men også den dårligste.

Du kan tjekke de forskellige tømrer i området på Trustpilot og se hvad tidligere kunder har haft af erfaringer. Du skal ikke kigge på de bedste og dårligste anbefalinger, men om der er noget der bliver nævnt flere gange. Positivt eller negativt. Hvis flere har oplevet det samme, er der overvejende sandsynligt at du også vil. Husk også at du med fordel kan få rådgivning af den uddannede tømrer blandt andet til, hvilken type træ du skal have bygget din træterrasse i.

Flere Nyheder