Få den bedste hjælp til fragt og byggeri hos din vognmand i Løgumkloster

Få den bedste hjælp til fragt og byggeri hos din vognmand i Løgumkloster

Vognmand løgumkloster 0 Comments

Er du bosiddende i Løgumkloster eller nærmeste omegn – eller har din virksomhed til huse i dette skønne sønderjyske område? Så kan du med fordel vælge Vognmandsforretning Peder Schmidt, hvis du har brug for hjælp fra en dygtig og erfaren vognmand.

Hvilke vognmands ydelser tilbyder Vognmandsforretning Peder Schmidt?

Når du vælger Vognmandsforretning Peder Schmidt som din vognmand i Løgumkloster, får du ikke alene en troværdig og solid service, når det handler om transport af varer, materiel eller maskinel. Du får også adgang til en række specialiserede ydelser, som du kan vælge at benytte på ad hoc basis, eller lave en fast aftale angående.

Er du eksempelvis entreprenør, og står for at skulle opføre et større stykke nybyggeri, hjælper Vognmandsforretning Peder Schmidt gerne med services så som levering af forskellige typer grus, materialer samt kraning og transport af tunge og vanskeligt håndterbare emner. Vognmandsforretning Peder Schmidts vognpark tæller nemlig ikke udelukkende top tunede lastbiler, varevogne og ladvogne i forskellige størrelser og med varierende kapacitet. I den vel udrustede flåde finder du også stærke kranbiler, hejselads forvogne, sættevogns trækkere, gummihjul læssere, tanksættevogne og meget andet.

Der ud over er Vognmandsforretning Peder Schmidt leveringsdygtige i containere i alle udformninger og størrelser – flytte containere såvel som affalds containere, og åbne såvel som lukkede containere. Står du således som bygherre og skal af med en masse bygge affald, hjælper Vognmandsforretning Peder Schmidt gerne med såvel aflevering og opstilling som afhentning og tømning af container.

Har du brug for grus eller skærver i forbindelse med dit byggeprojekt, kan du fra Vognmandsforretning Peder Schmidts gruslager selv udvælge typen og mængden af grus materialer til levering. Du har mulighed for selv at afhente gruset, eller du kan få det leveret på lad med tip eller grab.

Læs mere om Vognmandsforretning Peder Schmidt, og bestil en tid til en uforpligtende snak om dine behov for vognmands ydelser, på pederschmidt.dk