Fordele ved at vælge viceværtservice

15 januar 2021
Cecilie Mortensen

Som boligforening, andelsforening og ejerforening kommer I til at forholde jer til, hvordan I løser den daglige drift af ejendommen samt, hvordan I sikre jer den bedste løsning for at vedligeholde ejendommen. Her er der opgaver som affaldssortering, trappevask, flyttesyn, småreparationer som løbende kommer, vedligeholdelse af fællesarealer samt vinduespudsning. 

Der er mange der vælger at hyre et eksternt firma til at løse disse opgaver, da det er for krævende og dyrt at ansætte en vicevært selv. Her skal du blandt andet have en suppleant tilgængelig, hvis viceværten bliver syg samtidig med at du konstant skal sikre at der er opgaver nok til at fylde tiden ud med. 

Fordele ved at vælge ekstern viceværtservice

Der er flere fordele ved at vælge eksternt viceværtservice frem at hyre en fast mand til opgaven. Først og fremmest er der et økonomisk perspektiv i det. Du betaler kun for de ydelser som du ønsker at få udført. Her kan du selv bestemme hvor ofte det skal være, og dermed få det planlagt i kalenderen for et kvartal eller et helt år. 

En anden stor fordel ved at vælge ekstern viceværtservice er også, at du ikke skal bekymre dig om personale, eller hvis der kommer en sygemelding. Det er virksomhedens ansvar, således opgaven bliver udført til det aftalte tidspunkt. Til trods for at det er et eksternt firma du hyrer til opgaven, kan du også få hjælp til at løse småreparationer, hvis der er en aktuel problemstilling hos en beboer. Det frigiver dig en masse timer og ressourcer, som du kan bruge på andre opgaver. 

Hvem skal du vælge til viceværtservice?

Er du i tvivl om, hvem du skal vælge til at hjælpe med viceværtservice, så kan vi hjælpe dig godt på vej. Her kan vi varmt anbefale dahlin-ejendomsservice.dk. De har mere end 40 års erfaring med større og mindre viceværtsopgaver.

Flere Nyheder