Gå på italiensk restaurant i Roskilde

10 december 2020
Astrid Pedersen

En gang imellem er det en lise for sjælen at droppe indkøb, madlavning og opvask og i stedet bruge aftenen på en hyggelig restaurantoplevelse for hele familien.

Det at gå ud og spise behøver ikke at være ensbetydende med dyre fem retters menuer på kokkehue og Michelinstjerne prydede luksus restauranter. Du behøver faktisk ikke engang at tage helt ind til hovedstaden for at nyde et lækkert og vel tilberedt måltid på en hyggelig restaurant. Provinsen er rig på spændende restauranter og spisesteder – og Roskilde er ingen undtagelse.

Hvor kan jeg finde en god italiensk restaurant i Roskilde?

Er du og familien bosat i Roskilde eller nærmeste omegn, og er samtlige medlemmer vilde med det traditionelle italienske cucina kan I med fordel besøge Restaurant Bondestuen i Jyllinge. Hos Restaurant Bondestuen i Jyllinge får I nemlig serveret klassiske italienske retter, tilberedt ganske som i moderlandet og serveret for jer af dygtige, engagerede tjenere. I kan indtage diverse kød, fiske og pasta retter i hyggelige og stemningsfulde omgivelser hvor der er kælet for detaljerne og gjort meget ud af at skabe den rette italienske atmosfære.

Hos Restaurant Bondestuen i Jyllinge kan I føle jer som på et ægte italiensk osteria eller trattoria, og således komme hjem med en rigtig god oplevelse i bagagen. På det kulinariske område er Restaurant Bondestuen i Jyllinge langt fremme i skoene. De dygtige kokke fremstiller en bred variation af italiensk inspirerede fiske retter, kød retter og supper foruden de helt traditionelle pasta retter med lasagne, penne og fettuccine.

Du kan selvfølgelig også bestille fra restaurantens store udvalg af pizzaer, som inkluderer alle klassikerne fra Vesuvio til Siciliana, Palermo, Hawaii og så selvfølgelig husets egen pizza, La Bondestuen med tomat, ost, hakket oksekød, pepperoni og ananas.

Du kan booke bord på Restaurant Bondestuen i Jyllinge via restaurantens hjemmeside bondestuenjyllinge.dk.

Flere Nyheder