Gulvafslibning i Faxe ved professionel gulvmand

11 marts 2022
Astrid Pedersen

advertorial

Trænger dit gamle trægulv til en ordentlig overhaling? Så har du sikkert overvejet selv at forestå en gulvafslibning.

Det kan også sagtens lade sig gøre selv at slibe og overflade behandle gulvet. Du kan leje en gulvafslibning maskine hos dit nærmeste byggemarked. Det er også her du køber udstyr og materialer til efterbehandling af gulvet. Og du kan leje maskinen lige så længe det skal være.

Afslibning af gulve – hårdt og tidskrævende

Inden du kaster dig ud i projekt gulvafslibning bør du dog overveje din strategi. Det er nemlig ikke altid det kan betale sig selv at udføre dette slidsomme stykke arbejde.

Først og fremmest skal du være sikker på at du kan håndtere det tunge maskineri. Når du lejer en gulvafslibning maskine skal du selv fragte den hjem. Dette kan hurtigt gå hen og blive op ad bakke hvis du bor i etage ejendom uden elevator.

gulvafslibning faxe

Dernæst skal du slibe gulvene. Her er det en fordel med et rutineret håndelag – og faktisk kræver en gulvafslibning også en del kræfter. Det er ikke så nemt som det ser ud. En maskine til afslibning af gulve kan nærmest have sit eget liv. Og det er ikke sikkert at du har rutinen eller kræfterne til at manøvrere den tunge maskine ud langs panelerne eller rundt om de skarpe hjørner.

Du skal regne med at leje maskinen i flere dage. Det betyder at dine udgifter hurtigt løber op – især fordi du også selv skal betale for efterbehandling materialer som for eksempel olie, lak, sæbe eller lud. Og du skal regne med at sætte omtrent en uges fuldtids arbejde af til en gulvafslibning med tilhørende efterbehandling – i hvert fald hvis det skal gøres ordentligt.

Du kan i stedet vælge at lade n professionel gulvmand udføre arbejdet. Du kan altid få et skarpt tilbud på gulvafslibning i Faxe hos Harpixgulv – læs mere på Harpixgulv.dk.

Flere Nyheder