Husk din aftersun lotion på ferien

19 juli 2020
Astrid Pedersen

Er du på vej sydpå for at nyde de lange lyse dage? Så bør du endelig ikke glemme at pakke hverken solcreme og aftersun lotion.

Hvordan virker aftersun lotion?

Aftersun lotion har flere forskellige virkninger som kommer den solkyssede hud til gode. Du behøver ikke have pådraget dig en decideret forbrænding for at kunne få glæde af aftersun lotion efter solbadning. Aftersun lotion har nemlig mange andre godgørende effekter.

En god aftersun lotion køler og lindrer ømheden i huden når du har pådraget dig en mild forbrænding – det vil sige hvis huden er blevet en smule rød efter lidt for lang tid i solen. En aftersun lotion kan indeholde Aloe Vera som har en helsebringende virkning på skadet hud, og som hjælper huden med at reparere sig selv i de ydre lag.

Den kølende effekt fra Aloe Vera kan suppleres af kamfer og mentol som samtidig stimulerer blod omløbet i huden hvilket fremmer helings processen. Og så kan aftersun lotion være forsynet med bronze eller glimmer effekt. På den måde kan du få det bedste ud af din nye kulør hvis du skal videre til fest samme aften.

Hvor kan jeg købe aftersun lotion i høj kvalitet?

Hos Sephora finder du alskens produkter til hudpleje – her under solcreme og aftersun lotion. Gå på opdagelse i det varierede udvalg af alt det bedste til din hud og find en aftersun lotion som passer til dine behov. Du vil blive overrasket over de stærke og gode egenskaber ved en aftersun lotion – og når du først har prøvet en sådan vil du aldrig mere være den foruden!

Når du køber parfume, kosmetik eller hudpleje produkter hos Sephora får du fri levering inden for få arbejdsdage ved bestilling for over 450,- kr. i den online shop. Læs mere, og køb aftersun lotion online, på sephora.dk

Flere Nyheder