Hvad kan en dygtig tekstforfatter hjælpe mig med?

05 april 2021
Astrid Pedersen

En dygtig tekstforfatter kan hjælpe dig med at få din webshop til at stå stærkere i forhold til såvel leads og potentielle kunder som diverse kendte søgemaskiner, for eksempel Google og Bing.

Dette sættes i stand ved hjælp af klare, gennemskuelige og relevante tekster som gør dine produkter og ydelser mere attraktive over for relevante kunder samtidig med at de er rent guf for Googles søge algoritmer.

Når du i et tydeligt og velformuleret sprog anskuelliggør dine hensigter gennem SEO tekster på dit website vil Google nemlig få let ved at ”læse og forstå” disse. Og så bliver du belønnet i form af en bedre placering i Googles søgeresultater for de søgeord og søgetermer du ønsker at blive fundet på.

Lad en professionel tekstforfatter skrive dine SEO tekster

Er det en webshop du gerne vil promovere er det vigtigt at denne, foruden at være opbygget på en gennemskuelig og brugervenlig måde, er forsynet med det der kaldes SEO tekster. SEO står for Search Engine Optimization, eller søgemaskineoptimering på dansk. SEO tekster er således tekster som kan hjælpe din webshop med at blive mere synlig for Google.

Eksempler på SEO tekster er kategoritekst og produktbeskrivelser. For de fleste webshops gælder at varerne heri er inddelt i kategorier. På kategorisiderne har du en helt unik mulighed for at hjælpe dine kunder til at vælge det rette produkt gennem kategoritekst som beskriver de forskellige varers fordele og fortræffeligheder.

Samtidig vil en velformuleret kategoritekst af en vis volumen og indeholdende de rette søgeord kunne hjælpe Google med at finde ud af hvorledes din side skal indplaceres i søgeresultaterne. Og så vil dine potentielle kunder lettere kunne finde dig når de søger efter de varer de har brug for.

Du kan altid kontakte det velrenommerede content marketing bureau Wordpens for hjælp til at finde en professionel tekstforfatter – læs mere på wordpens.com

Flere Nyheder