Hvornår har jeg brug for medaljer?

11 maj 2020
Astrid Pedersen

Når din fodbold klub eller din idræts forening afholder stævner eller konkurrencer, er det altid rart for deltagerne at få noget med hjem, som kan bekræfte deres præstation. Uanset om I mødes til venskabs kampe i lilleput fodboldklubben, eller om I konkurrerer på professionelt niveau, vil det altid være comme il faut med en præmie overrækkelses ceremoni når konkurrencen er afgjort.

Måske er en flot medalje eller en skinnende pokal ikke så meget værd i kroner og øre, og derfor let for dig at anskaffe til klubben eller til foreningen. Men for den stolte vinder er en flot præmie i form af en indgraveret medalje, en statuette, et bånd eller en pokal ganske uvurderlig, og vil med stor sandsynlighed pryde hylden på drenge eller pige værelset – eller måske trofæ skabet i klubhuset – i mange år.

Hvem er Pokal butikken?

Pokal butikken er en online shop med speciale inden for pokaler, medaljer, bånd, statuetter og andre former for sportspræmier.

Hos Pokal butikken finder du udelukkende produkter i høj kvalitet – og i meget stort og varieret udvalg. Du finder blandt andet et udsøgt sortiment af billige medaljer til over firs forskellige sportsgrene, så selv de mindste klubber kan være med.

Pokal butikken sætter en ære i at kunne levere medaljer og præmier til alle former for sports arrangementer, fra ridestævner og fodbold turneringer til tennis matches og håndbold kampe samt mange andre konkurrencer. Du kan ydermere få præmier fra Pokal butikken særligt tilpasset dit arrangement eller din sports forening eller idrætsklub. Pokal butikken monterer nemlig gerne klub emblemer eller særlige stævne mærker i såvel medaljer som i pokaler, og kan også sagtens levere præmier med indgravering, hvis dette ønskes.

Du kan se det store udvalg af medaljer og andre præmier hos Pokal butikken i den online shop på pokalbutikken.dk

Flere Nyheder