Nå dine livsmål med hypnose

Nå dine livsmål med hypnose

hypnose 0 Comments

Går du i tanker om at ændre dit liv – for eksempel ved et vægttab eller gennem en selvudviklings proces, hvor du kan opnå et øget selvværd og en forbedret livskvalitet? Så kan du med fordel prøve hypnose.

Hvad sker der under en hypnose session?

Når du er under hypnose – i den tilstand, som kaldes trance – er dit sind let påvirkeligt. Man siger i fagsprog, at du er i en ”suggestibel tilstand”. Det føles på samme måde, som når du er ved at falde i søvn om aftenen, midt i overgangen mellem vågen tilstand og de tidlige søvn stadier. Det er en behagelig tilstand, under hvilken du ikke er ved bevidsthed – men din underbevidsthed er vågen, og hypnotisøren kan kommunikere med den. Dette gør det muligt for hypnotisøren at arbejde mere direkte med dine mål og ønsker, uden at skulle igennem flere lag af hæmmende forsvars værker, som du har stillet op for at beskytte dig selv i løbet af årene. Disse er nemlig sat på stand by mens du er i trance.

Du behøver ikke at være bange for, at din hypnotisør ødelægger noget i dit sind mens du er i trance. En dygtig og professionel hypnotisør ved præcis hvor grænsen går – og har I på forhånd afstemt mål og forventninger, vil du opleve, at du kan skyde genvej til de ændringer, du ønsker at se i dit liv.

Uanset om du opsøger en hypnotisør med henblik på at få hjælp til et rygestop, et varigt vægttab med tilhørende livsstils ændring, eller måske fjernelse af en fobi, kan du regne med, at arbejdet lettes betydeligt allerede efter få sessioner. Så længe du er 100% besluttet på at opnå dit mål, vil hypnosen kunne bestyrke dig i denne beslutning og samtidig forstærke resultaterne af dit arbejde.

Du kan læse mere om hypnose, og booke din første session, på agaard-psykoterapi.dk