Nemme aftensmadsløsninger på budget

05 oktober 2021
Steffen Petersen

advertorial

Det kan godt være svært at være kreativ hele tiden med aftensmaden. Specielt hvis du har en travl arbejdsdag, hvor der skal klares en masse opgaver, afhentes børn og hernæst handles ind. Derfor har vi kommet dig i forkøbet med tre nemme aftensmadsløsninger, der både er lækkert og billigt at lave. 

1. Tærte

Tærte er altid nem at lave. Du har ofte også allerede en række af de ingredienser, der skal bruges til en tærte liggende i køleskabet – æg, mælk, mel, og/eller grøntsager. Tærte er nem at lave, særligt hvis du køber dejen færdiglavet. Tærte kan både tages med i madpakken eller fryses ned til en anden god gang. Du kan lave alle slags tærter, både med fisk, kød eller vegetarisk. Du bestemmer helt selv, hvad der skal i tærten. Du skal bare mikse dit indhold ind i æggemassen. Du kan med fordel også bruge hytteost i æggemassen. Det binder det godt sammen, når den skal stå inde og bage. 

2. Lasagne

Lasagne er en sikker vinder blandt alle og enhver. Uanset om det er til dine børn, madklubben med veninderne eller en romantisk middag med din kæreste. Det er en ret, der altid kan tilfredsstille selv den kræsne spiser. Den er også god at fryse ned, så du har lasagne til en aften, hvor du har særligt travlt med arbejde eller en aflevering. Lasagne kan også laves med grøntsager, så du kan skippe salaten over. Her kan du enten mikse revet gulerod, selleri, champignon eller noget fjerde i. 

3. Mexicanske pandekager

Det er altid lækkert med mexicanske pandekager. Det kan nemt laves igen til dagen efter eller tages med i madpakken. Du kan enten rulle dine egne tortillas med dit ønsket fyld eller bage dem i ovnen med fyldet i. Indholdet til mexicanske pandekager er også nem at købe ind til, for du kan selv bestemme, hvad der skal i af grøntsager og kød. Du kan også prøve at lave quesadillas , hvor du bager pandekagerne på panden.

Flere Nyheder