Professionel hjælp til bisættelsen hos bedemand i Assentoft

Professionel hjælp til bisættelsen hos bedemand i Assentoft

bedemand 0 Comments

Et dødsfald i den nære familie er i langt de fleste tilfælde efterfulgt af dyb sorg hos de nærmeste pårørende. Som efterlevende står man ofte i en tilstand af savn og fortvivlelse, som i mange tilfælde kan virke lammende. Man har mest af alt lyst til – og behov for – at søge trøst og støtte hos de øvrige pårørende i det første stykke tid efter dødsfaldet. Men der er desværre mange opgaver at tage fat på netop i denne periode. Og derfor anbefales det, at man får professionel hjælpe hos den lokale bedemand.

Hvad laver bedemanden i forbindelse med begravelse og bisættelse?

Når du vælger at alliere dig med en dygtig og erfaren bedemand, kan du regne med at få hjælp og støtte i den svære tid. Først og fremmest kan bedemanden hjælpe med rigtig mange praktiske opgaver. En begravelse eller bisættelse kræver en del planlægning – og denne kan bedemanden sagtens stå for.

En lokalt kendt bedemand har gode kontakter til eksempelvis præsten og kirkekontoret i det sogn, hvori den afdøde havde sin sidste bopæl, og hvorfra han eller hun skal bisættes. Dette gør det nemt for bedemanden at træffe de nødvendige foranstaltninger desangående, og se til, at ceremonien afvikles som foreskrevet. Bedemanden kan samtidig hjælpe med at udfærdige den dødsannonce, som skal orientere alle pårørende om dødsfaldet, og sørge for at den bliver indrykket rettidigt i lokale og landsdækkende aviser og dagblade – eventuelt også online.

Skal der afholdes gravøl, reception eller frokost efter selve begravelses ceremonien, kan bedemanden hjælpe dig med at finde de rette lokaler eller et lokalt gæstgiveri, hvor dette arrangement kan foregå. Og så hjælper bedemanden også gerne i forbindelse med ansøgning om – og indhentning af – begravelses hjælp fra kommunen eller fra den afdødes egne forsikring eller pensions ordning.

Du finder dine lokale bedemænd i Assentoft på auning-begravelsesforretning.dk