Tag et kursus sammen med dine kolleger i Power Automate

04 juli 2022
Emilie Jacobsen

editorial

Er I flere i virksomheden, der har brug for at få et løft i Power Automate, kan det være en god ide, at I arrangerer et kursus særligt for jeres virksomhed. Det kan være rart at lære sammen med sine kolleger, samtidig med at der kan blive taget højde for lige præcis de problemstillinger, I står over for som virksomhed. Det kan derfor give rigtig meget til jeres arbejde fremadrettet, at I tager kurset sammen. 

Et af de steder, hvor I har mulighed for at tage Power Automate firmakurser, er hos kursusvirksomheden 4d.dk. De udbyder en række forskellige former for IT-kurser. Kurserne fås både som åbne kurser, hvor du kan tilmelde dig så længe, der er ledige pladser, og som firmakurser, hvor det kun er medarbejderne fra en bestemt virksomhed, der har mulighed for at deltage. Læs mere her

power automate kurser

Hold firmakursus, hvor det passer jer

Når du får 4d.dk til at arrangere et firmakursus for dig, kan I både tage til kursus hos dem, lige som I også kan vælge, at de kommer ud til jeres virksomhed og afholder et kursus. Der er selvfølgelig fordele og ulemper ved begge dele.

Fordelene ved at tage ind til dem og holde kursus er først og fremmest, at der ikke kommer kolleger og forstyrrer jer med spørgsmål, når I er ved at lære noget. Derudover er det selvfølgelig også en fordel, hvis I ikke har de rette lokaler til at afholde sådan et kursus. 

Fordelen ved, at 4d.dk kommer til jer og afholder kurset, er, at I slipper for yderligere transporttid. For nogle kan en tur til deres lokaler i København betyde meget ekstra transporttid, og det kan selvfølgelig være rart at slippe for det. Har I brug for at kunne være tilgængelige for jeres kolleger i virksomheden, er det selvfølgelig også den smarteste løsning for jer. 

Flere Nyheder