Ved fremstilling af IR teknologi kan man skabe sammenhold på en helt bestemt måde

Ved fremstilling af IR teknologi kan man skabe sammenhold på en helt bestemt måde

ir teknologi 0 Comments

Hvad kan man betragte som noget, der er radikalt anderledes fra IR teknologi med sin retvinklede kanter, sine stringente former og nøje stemte farvenuancer, der ikke varierer så meget?

Det er da kage!

Vi ved godt, det kan lyde som lidt af en underlødig indledning til noget så vigtigt som IR teknologi i en artikel, men prøv at følge med os og lær, hvordan noget så simpelt som en hjemmebagt kage med runde former og forskellige farver kan gøre en verden til forskel, når man forsker i IR teknologi.

Til dagligt er man nemlig meget opsat på at gøre det hele korrekt med IR teknologi og tilpasse selv den mindste fejl til perfektion. Man taler kun om termer, udregner formler med de andre og føler sig efterhånden som om, man bruger de fleste af ens vågne timer i denne osteklokke, hvor man arbejder.

Selv derhjemme kan tankerne ikke slippe det projekt, man er ved at lave med IR teknologi.

Hele ens verden begynder at kredse om dette emne.

Dette kan man lige afbøde ved, at chefen tager kage med og forlanger, at alle tager et velfortjent hvil, så de kan lade hovedet op.

Her kan man lægge en parole om, at man skal tage en pause, hvor man ikke snakker om arbejdet, selvom man er på arbejdspladsen, men at man bare spiser kage og slapper lidt af.

Måske er man endda så travlt optaget, at man glemmer at spise frokost, så kan en tvungen kage gøre det lidt ud for, at man er lidt tabt for energi.

Medarbejderne kan også få at vide, at når nogen har fødselsdag, så skal der ligeledes være kage på bordet, hvor man tager en pause fra arbejdet med IR teknologi, så man lige kan komme helt ned på jorden og tale om noget helt almindeligt.